Home

we have now completed the long overdue renovation work on wangsa ukay – this is after nearly five years of construction – intermittent stopping due to lack of funds and also change of directions – nevertheless a wonderful journey of unfolding and discovery. this image shows the naturally ventilated house with bare finished cement block walls and steel frames glazing windows and concrete floor.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s