Home

In 2005 and thereafter we were in shanghai to renovate and recreate a residence for mr lee. The house has an enormous courtyard and a basement which totally lacked daylight. The transformation involved creating a new kitchen adjoining the much smaller, dark existing one, and adding a larger master bedroom and new garden and swimming pool finish and some wall treatment and the introduction of studio rooms and guest rooms which borrowed light from the outside. The skylight and glass facades were also renovated and enhanced and improved with new finishes.

20121118-115607 PM.jpg

20121118-115623 PM.jpg

20121118-115634 PM.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s