Home

We finally completed the renovation of our new offices. The image shows specialist worker putting in the resin floor and the white epoxy finish in the conference area. In stark contrast to this material is the plywood cabinets that line the entire length of the office. The design studio cum drawing office and the administrative areas of zlg design are all interconnected with no real separation between them except for a simple glass door before a small section of the office where the finance and event managers keep their money and legal papers. Operating in this way has always been our work culture, we keep a very flat structure in the company. We like the open plan concept and has embraced this philosophy ever since for nearly twenty years since we started back in 1992.

20121112-022549 AM.jpg

20121112-022630 AM.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s