Home

aqualive

This was a project that had all the elements of a scheme that would celebrate nature, utilising the most common materials but exploring the new way of assembling the parts. The Aqualive Project examined the experience of the visitor through sounds of water, and also of the ambiance derived from sheer delight in walking past vast expanse of water and natural light emanating from the very open concept. This is a view of the approach to the showroom, to be located in Kuala Lumpur.

http://www.zlgdesign.com

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s