Home

kenny4and5metallic1p4&5.model

Key to this master-plan has necessarily been the firm setting down of a uncompromising conceptual design framework that says that all public realm should be accessible directly from every apartment and office space within walking distance. Set against a 70-acre development this parcel boasts a forested internal courtyard the size of a football field, elevated to reach up to four levels above ground. The basements receive light from the deck through clever openings in the plaza.

Similarly set up as avenueK for the design collaboration, we see current involvement and input from Mark Mahan of Site Concepts [Singapore], Kuma Associates of Japan, Benoy and WDA of Hongkong. We shall be expecting input from Dr Lei Fu from Shanghai in the coming months.

www.zlgdesign.com

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s