Home

images.jpeg1038mainapproach-copy.jpg

External facade of Boh Visitor Centre comprise logs of varying girth and diameters cut to shape and size to fit into a metallic frame. Logs are taken off from fallen trees found on site during construction. The facade design is a demonstration of our commitment to sustaining the environment whilst working within the constraints of the site context for all our projects and our best intents to use naturally ventilated systems as far as is practicable for the internal environment.

bohvisitorcentre


Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s