Home

bohbohwood.jpg

This image has been the most powerful of many, simply because one sees the sheer length of the facade, about 140m total. And there is the view overlooking the valley which is breathtaking.

This is the most recently completed Project from zlgdesign’s portfolio in recent years, we find this project very satisfying and truthfully, we enjoyed every moment of its creation from site marking days to its delivery with the opening day seeing increased visitor traffic up 300%. Boh Visitor Centre was a commission from the Russell family based in Kuala Lumpur, and has won several but humble awards, private commendations and now being reviewed for a possible privately funded publication. This facility is located in the fascinating Tea Estate of Cameron Highlands, Malaysia, no more than 2 1/2 hours to drive up from the city centre to reach the foothills.

bohvisitorcentre

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s